ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΩΣ 3 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΩΣ 3 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Χρόνος Ανάγνωσης: 3'
28 Σεπ 2022
ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΩΣ 3 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Χρόνος Ανάγνωσης: 3'

Οι πτήσεις θα εκτελούνται από την εταιρεία Sun d’Or και θα έχουν συχνότητα που θα κυμαίνεται από δύο έως τρία δρομολόγια την εβδομάδα

Αεροπορική σύνδεση του Τελ Αβίβ με τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να υλοποιηθεί τον χειμώνα από τον εθνικό αερομεταφορέα του Ισραήλ, El Al Israel Airlines, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται από τη Sun d’Or, θυγατρική της El Al Israel Airlines, και θα έχουν συχνότητα που θα κυμαίνεται από δύο έως τρία δρομολόγια την εβδομάδα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Το γεγονός έγινε γνωστό έπειτα από ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη δεκαεπτά μελών από το τμήμα πωλήσεων της ισραηλινής αεροπορικής εταιρίας Sun d’ or, θυγατρικής της El Al που διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ισραήλ και τον προϊστάμενό του Δημήτρη Βασιλειάδη.

Το ταξίδι εξοικείωσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση προβολής του προορισμού στο Ισραηλινό κοινό. Οι Ισραηλινοί εκπρόσωποι της Sun d’or επισκέφθηκαν μνημεία συνδεδεμένα με την ιστορία της πόλης και σημεία συνδεδεμένα με το εβραϊκό στοιχείο της Θεσσαλονίκης. Περιηγήθηκαν στις εμβληματικές εμπορικές στοές του κέντρου όπου πολλές εξ αυτών φέρουν ονόματα εβραϊκών οικογενειών.

Όπως τονίζει ο ΟΤΘ, στις εξορμήσεις τους στα εστιατόρια της πόλης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη ντόπια κουζίνα αλλά και την ισραηλινή ενώ γνωρίζοντας τη νυχτερινή Θεσσαλονίκη, ενθουσιάστηκαν με την ποικιλία διαφορετικών χώρων και τρόπων διασκέδασης.

«Το ταξίδι είχε και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, προκειμένου το τμήμα πωλήσεων της αεροπορικής εταιρίας να λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής της προβολής της Θεσσαλονίκης, ενημερώνοντας Ισραηλινούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και τελικούς καταναλωτές για τον προορισμό», σημειώνει στη σχετική του ανακοίνωση ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, συναντήθηκαν με την αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου παρουσιάζοντας τα μελλοντικά σχέδια της Sun d’ or για την Θεσσαλονίκη.

Η κ. Πατουλίδου δήλωσε ότι «υπάρχει ιδιαίτερη και ιστορική σύνδεση της πόλης με το Ισραήλ. O Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης έχει δυναμική στρατηγική προβολής του προορισμού για τους Ισραηλινούς ταξιδιώτες, λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός πως αποτελούν μία από τις κορυφαίες εθνικότητες που επιλέγουν τη Θεσσαλονίκη».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Sun d’or  κ. Gerso την ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία και υποσχέθηκε να ανταποδώσει.Μεγάλοι
Χορηγοί

Μεγάλοι
Χορηγοί