Όροι Συναλλαγών

Κατόπιν επιβεβαίωσής της παραγγελίας, η αποστολή πραγματοποιείται εντός τριών ημερών από τη λήψη της πληρωμής.

Τρόποι πληρωμής

Με πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη κάρτα.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Με αντικαταβολή

Επιβαρύνεστε με ένα εξτρά ποσό για την υπηρεσία από την εταιρεία courier και πληρώνετε τον διανομέα όταν παραλάβετε την παραγγελία σας.

Με κατάθεση

Καταθέτετε το αντίστοιχο ποσό μας παραγγελίας σε έναν από μας παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς και μας αποστέλλετε το καταθετήριο με email στο sales(@)forthess.gr.

Στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών:

EUROBANK
ΙΒΑΝ: GR4202600380000540200391961
SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) : ERBKGRAA

ALPHA BANK:
IBAN: GR7801407120712002320000635
SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) : CRBAGRAA

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR5001102190000021947009888
SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) : ETHNGRAA

Αλλαγές & επιστροφές

Επιστροφές πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν συνεννόησης. Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων στο 2310480340 ή με email στο sales(@)forthess.gr

Όροι επιστροφών:
Η επικοινωνία για την αλλαγή πρέπει να γίνει εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της αντίστοιχης απόδειξης ή τιμολογίου. Εντός του δέματος που μας αποστέλλετε θα πρέπει να υπάρχει η απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς. Το κόστος αποστολής της επιστροφής και το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.

Τα δέματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην εξής διεύθυνση:

ΚΤΙΡΙΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, Γ. Κρανιδιώτη 2, Πυλαία, 55535, Θεσσαλονίκη

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί οι προστατευτικές ζελατίνες.

Επιστροφές που δε πληρούν όλα τα παραπάνω δε θα γίνονται δεκτές.

Ακύρωση αγοράς & Επιστροφή χρημάτων

Χρηματικό ποσό επιστρέφεται μόνο κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα πωλήσεων στο 2310480340 ή με email στο sales(@)forthess.gr
Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει εντός 12 ωρών από την παραγγελία χωρίς επιπλέον επιβάρυνση του πελάτη. Μετά τη λήξη της προθεσμίας ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με το κόστος επιστροφής τους δέματος.
Ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο του τμήματος πωλήσεων για την επιστροφή χρημάτων, ο οποίος έχει τη δυνατότητα έγκρισης του αιτήματος ή άρνησης σε αίτημα το οποίο δεν συνάδει με τα νόμιμα εμπορικά δικαιώματα της εταιρίας μας.
Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών μετά την αποδοχή του αιτήματος.
Για τις τραπεζικές συναλλαγές ενδέχεται να περάσουν έως και 3 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή της επιστροφής έως ότου εμφανιστεί το ποσό στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Τα τραπεζικά έξοδα για τη μεταφορά των χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη.