ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ “ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ| Ιδέες & Προτάσεις για μια ολοκληρωτική λύση!”

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ “ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ| Ιδέες & Προτάσεις για μια ολοκληρωτική λύση!”

Χρόνος Ανάγνωσης: 10'
25 Απρ 2023
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ “ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ| Ιδέες & Προτάσεις για μια ολοκληρωτική λύση!”
Χρόνος Ανάγνωσης: 10'

Το KTIRIO forThess διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση με θέμα: “ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | Ιδέες & Προτάσεις για μια ολοκληρωτική λύση!”, την Πέμπτη 04.05.2023 με συνδιοργανωτές τo ΕΒΕΘ, τον ΟΣΕΘ και το ΙΜΕΤ και με την υποστήριξη της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ. Η προσέλευση κοινού στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ ήταν μεγάλη, αλλά και η παράλληλη online παρακολούθηση έδωσε τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται για τα θέματα ανάπτυξης της πόλης, αλλά δεν μπορούσαν να παραστούν, να ακούσουν τις ενδιαφέρουσες απόψεις που εκφράστηκαν.

Στην εκδήλωση έκαναν χαιρετισμό ο κος Πάρις Μπίλλιας, Αντιπ/ρχης Υποδομών και Δικτύων Κεντρικής Μακεδονίας και ο κος Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, Α’ Αντιπρόεδρος ΕΒΕΘ.

Στην συνέχεια, την έναρξη της εισηγήσεων έκανε με μια περιεκτική τοποθέτηση του ο Πέτρος Παπαϊωάννου, Πολ. Μηχανικός/ Εκδότης του ΚΤΙΡΙΟforTHESS και συντονιστής της εκδήλωσης, που μεταξύ άλλων, πρότεινε 5 καίριες παρεμβάσεις για την επίλυση του κυκλοφοριακού (μπορείτε να διαβάσετε άρθρο με τις προτάσεις του εδώ:  https://www.forthess.gr/apopseis/to-kykloforiako-provlima-tis-thessalonikis-oloklirotiki-lysi/ )

Στη συνέχεια το κοινό είχε τη ευκαιρία να ακούσει στο panel ομιλητών, ειδικούς επιστήμονες και τεχνοκράτες που ανέλυσαν το θέμα, τα προβλήματα και εισηγήθηκαν προτεινόμενες λύσεις για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος της Θεσσαλονίκης.

Τις εισηγήσεις του κατέθεσαν οι: Βούγιας Σπύρος, Συγκοινωνιολόγος, Oμ. Καθηγητής Α.Π.Θ. ,/Παπαϊωάννου Παναγιώτης, Ομ. Καθηγητής Α.Π.Θ/ Πυργίδης Χρίστος, Καθηγητής Α.Π.Θ. / Πολίτης Γιάννης, Επικ. Καθηγητής Α.Π.Θ./ Τόσκας Γιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Σ.Ε.Θ./ Αϋφαντοπούλου Γεωργία, Αν. Διευθύντρια Ερευνών  Ι.ΜΕΤ./ Μουσιόπουλος Νίκος, Καθηγητής Α.Π.Θ. ( Μπορείτε να βρείτε τα αποσπάσματα των ομιλιών εδώ: https://www.forthess.gr/forthess-tv/ )

Η εκδήλωση, δεν είχε καμία πολιτική ή οικονομική σκοπιμότητα και είχε ως αποκλειστικό στόχο να συμβάλλει θετικά στις προσπάθειες επίλυσης αυτού του σημαντικού προβλήματος της πόλης. 

Παράλληλα ανέδειξε το ενδιαφέρον των Φορέων και της επιστημονικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης για υλοποίηση προτάσεων που θα βοηθήσουν στην πρόοδο και την ανάπτυξή της.

Στο τέλος της επιτυχημένης αυτής εκδήλωσης, ακολούθησαν ερωτήματα του κοινού και συζήτηση των εισηγητών για τα θέματα αυτά, με μοναδικό στόχο την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος, πάντα με στόχο απόψεις που προωθούν τον  εκσυγχρονισμό της Θεσσαλονίκης, όπως και την ευημερία των πολιτών της.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκδήλωση ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=A237CyoBigA

Χορηγοί Επικοινωνίας: Εφημερίδα Μακεδονία, VORIA, TyposThessΜεγάλοι
Χορηγοί

Μεγάλοι
Χορηγοί